STIJLLOOS #2

Posted: September 4, 2016 in Art, LifeStyle

IMG_20160904_210536842_HDR

Terwijl ik bezig was met een ander stijl experiment, gefocust op sciencefiction, was er ineens een Pang. Geen persoon met de naam Pang, Helaas, maar de lamp…

Het wordt nu al tussen 8 – 9 uur donker, dus het licht moest aan. Ik heb een bureau lamp met een heldere lamp erin zitten dat wit licht geeft. Dit zorgt voor een zo’n min mogelijk ‘vals licht’ effect.

Vals licht houdt in dat het licht niet van een natuurlijke lichtbron afkomt. Vals licht zorgt ervoor dat de originele kleur er anders uit gaat zien in het valse licht. Het valse licht effect houdt in dat, wanneer je de tekening ziet in natuurlijk licht, de zon, de kleuren anders uitvallen dan je had gehoopt door de valse lichtbron. 

Maar de lamp had het begeven. Handig XD dus bij deze de opzet van een stijl oefening. Wilde iets contra doen van gister, namelijk strak en duidelijk zichtbaar wat de rollen zijn. Het begeeft zich in een fictieve wereld of planeet, Hierdoor zie je een ruimte achtig voertuig lasers schieten en een vrouw in een sci fi pak wegrennen van het geheel. Er bevinden zich kraters en aparte rotsvormingen in de achtergrond.

Leave a comment